En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yüzının yalınlık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yürütmek, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en şayan eder politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Evgin çıkış kapıları dokuması itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların esaslıca özellikleri hordaki gibidir:

Mono blok cisim örgüsı branş sistemi veya panik pas sisteminin kilidin içinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bağlamlanması ile esenlanmaktadır.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen gestaltlabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler daha az maliyeti ve mevzi kaybının henüz az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Kızılüminyum ya da kuvvetli malzemeden konstrüksiyonlır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene yan verilir. Yararlanma açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Projeye en elverişli Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı mevsuk suhuletle açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bina bağırsaki yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmış olmalıdır. üste, yangın merdivenlerinin ahenkli bakımının yapılması ve dayanıklı olmalarının sağlanması önemlidir.

Yer kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahıs sayısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına sessiz çıkış yerinde kabul edilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı gerçek itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Kanat strüktürsında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve harika olmalıdır.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen oluş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page